torsdag 30 augusti 2018

Blodpudding inför Tjejmilen

Sedan länge har jag varit noggrann med maten och att träna, har sprungit Stockholm Marathon bland annat på tiden 3.54. Nedan är en bild på min spenatsmoothie jag gjorde idag! Den innehåller spenat, grapefrukt och ekologiska blåbär, får dock spara den i kylskåpet i några dagar, då jag ska äta sockerfri blodpudding med sockerfri sylt och laktosfri minikeso ikväll, ska springa Tjejmilen på lördag. Ska bli skönt att detoxa nästa vecka!




9 kommentarer:

  1. Hur går det med Jonas?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Har förälskelsen lagt sig? Vi är ju nyfikna på era träffar..

      Radera
  2. Du borde skriva en kokbok, blodpudding med keso låter fantastiskt gott!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jag har fyra pärmar hemma med matlagningsrecept och sparar även recept i datorn. Imorn ska jag äta färsk pasta med pesto, räkor och spenat!

      Radera
  3. Skulle du inte kunna lansera din kokbok med barnmat redan nu? Inget att vänta på! Sockerfri antar jag? Det skulle bli en succe! Har du provat något sådant recept redan?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Aldrig i livet att jag skulle skriva en barnmatskokbok så länge jag inte har en man eller egna barn på väg, ni kan fortsätta köpa barnmat på burk som är full av socker. Givetvis skulle min barnmat vara osockrad!

      Radera
  4. Varför svarar du inte om Jonas?

    SvaraRadera
  5. Vad hände med din nya bästis Lili som du skulle umgås så mycket med?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lili bor i Norrtälje efter att hon bott i England i flera år, jag har inte varit i Norrtälje sedan i maj, vi ska träffas nu i höst.

      Radera