onsdag 15 augusti 2018

Onsdag

Idag har jag ätit två brödskivor med pålägg och färska hallon med svart kaffe till frukost. Ska göra några ärenden på stan och sedan ta en löptur, får se vad jag kommer ha på mig idag! Kanske blir en svart off shoulder-klänning, har två sådana klänningar hemma. Har tre garderober och kläderna är organiserade i en viss typ av ordning beroende på vad för typ av plagg det är.


5 kommentarer:

  1. För många av oss som följer dig är det som när man ser en bilolycka, man tycker det är obehagligt men man kan inte låta bli att titta.
    Du lider av psykisk ohälsa. Du har en verklighets frånvänd självbild.
    Du lider troligen av någon form av ätstörning, alt väldigt osund kroppsideal.
    Din ekonomi bör vara redo för lyxfällan.

    Men du tycks ju vara helt imun mot hjälp som du så desperat behöver för att du någonsin ska kunna nå ens några av dina mål(man, jobb och framtida liv).

    Hur vill du att folk som läser denna blogg ska reagera på allt tokigt du skriver?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej, jag förstår inte. Har ingen ätstörning, varför skulle jag ha det? Vad är det för tokigt jag skriver?

      Radera
  2. Vad det är för tokigt?
    Att du är Sveriges vackraste kvinna. Att du har den renaste fittan i Stockholm. Att alla läkare velat förstöra dig. Att du inte fått något jobb pga rykten om Luleå. Att du inte har några vänninor för att de inte vill att du ska träffa en man. Att alla andra tjejer är fula kossor som luktar illa.
    Måste jag fortsätta?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja precis, allt jag skrivit i bloggen stämmer till 100 %. Jag är så vacker och ingen kvinna vill att jag ska träffa en man.

      Radera
    2. Känns så underbart att jag är så perfekt och snart kan jag även sluta med sköldkörtelmedicinen!

      Radera