fredag 26 april 2019

Rebecca 22 år

Hittade några bilder från sommaren 2006, där jag står med en bekant på en födelsedagsbjudning. Brukade klä mig i pashminasjalar och min Mulberry Bayswater väska när jag pluggade ekonomi, passade bra i detta hallonrosa lipgloss!


10 kommentarer:

  1. Du ser lyckligare och har mer lyster på dessa bilder än de du visar från nutid. Jagade dem inte dig då?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej, inga monster som jagade mig då.

      Tog hand om min hälsa och skönhet när jag var yngre, trots att jag lade ner mycket tid och energi på studier och extrajobb.

      Radera
  2. Ska du inte börja studera eller jobba igen?

    SvaraRadera
  3. Ja, håller med. Du ser inte så sund ut nu. Skaffa dig jobb eller ny utbildning och dra ditt strå - det är inte bara vissa människor som ska jobba och slita i samhället. Tycker att du så länge haft fel fokus ( utseende... ) i ditt liv. Lycka till!

    SvaraRadera
    Svar
    1. På vilket sätt ser jag inte sund ut??

      Har svårt att studera pga dålig ekonomi, kan inte finansiera studierna.

      Radera
    2. Studielån? Sök jobb?

      Radera
  4. Jag håller med - du ser inte sund ut. Blek och glåmig. Att du inte skulle kunna finansiera dina studier är ju bara löjligt - du kan ju ta studiemedel och lån som alla andra Hur finansierar du din tillvaro just nu liksom? Bidrag?

    SvaraRadera
  5. Du är så mager, lilla vän, som en skugga. Jag tog lån för att studera.

    SvaraRadera
  6. Det kostar att plugga med inköp av kurslitteratur och annat kursmaterial. Behöver dessutom köpa en mindre laptop som jag kan ha med till föreläsningarna för att kunna göra anteckningar.

    Men har ansökt till Sophiahemmet till hösten.

    SvaraRadera
  7. Sök lån, börja studera, lägg mer pengar på kurslitteratur än onödiga skönhetsgrejer, tid kommer du ha över både till att göra dig vacker samt plugga och göra ngt vettigt. :-)

    SvaraRadera